Znižana cena! Strap-on Zoro - Perfect fit Expand

Strap-on pas s silkonskim dildom Zoro 14 cm - Perfect fit

Perfect Fit Perfect Fit

E25886

Novo

Stabilen pas z dildom, ki daje občutek, kot da je sestavni del telesa. Razporedi pritisk igrače, je bistveno bolj funkcionalen.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

84,51 €

93,90 €

-10%

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 16 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 16 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 4,00 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Edinstvena oblika pasu z odprtino omogoča tudi vaginalno igro ali dvojno penetracijo. Je odličen pripomoček/proteza za tiste, ki imajo težave z erekcijo. Odlikuje ga dobro prileganje telesu. Ergonomska oblika daje občutek, kot da je sestavni del telesa. Z elastičnim, prilagodljivim pasom je Zoro najbolj udoben pas na svetu. Prav tako omogoča, da se vibrator vklopi in izklopi v nekaj sekundah. V kompletu dobite dva pasova, saj je Zoro namenjen tako moškim kot ženskam (za obseg pasu 61 cm - 102 cm). Za še večjo stimulacijo mu lahko dodate še bullet vibrator (ni priložen).


- Dolžina 14 cm, obseg 9.6 do 11 cm
- Sestava: dildo je iz premium silikona, pas je izdelan iz poliestra 60%, poliamida 26% in elastana 14%
- Priporoča se uporaba lubrikanta na vodni osnovi
- Za boljšo predstavo si oglejte video posnetek

Sprejmi

V skladu z direktivo Evropske skupnosti vas moramo ponovno prositi za dovoljenje za njihovo uporabo. V imenu celotne ekipe vas prosimo, da potrdite nadaljnjo uporabo piškotkov. Več o tem...