12 kondomov Intense Orgasmic - Durex Expand

12 kondomov Intense Orgasmic - Durex

Durex Durex

D-211756

Novo

Kondomi, ki pripomorejo k temu, da bo seks še prijetnejši za oba. Povečajo vzburjenje, povečujejo užitek, ter njej skrajšajo pot do orgazma.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 d. dni

14,91 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,50 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Po raziskavah kar dve tretini žensk ne doživi orgazma med spolnim odnosom. Pri Durexu so izdelali kondome, ki bodo marsikateri pomagali do orgazma. Intense kondomi so prevlečeni s posebnim gelom Desirex, ki povzroči prijeten občutek ščemenja, hlajenja in segrevanja. Zunanja površina je narebrena in dodatno obogatena s pikicami, ki poskrbijo za dodatno stimulacijo partnerke med spolnim odnosom.

- Sestava: lateks
- Easy On oblika za udobje in bolše prileganje, z žepkom za spermo
- Dolžina: 190mm
- Širina: 56mm
- Lubricirani 

širina56 mm
dolžina kondoma190 mm

Vsi izdelki Durex so narejeni po najvišjih mednarodnih standardih in so dermatološko preizkušeni. Na področju kondomov so vodilni, saj jih proizvajajo že 80 let.

Sprejmi

V skladu z direktivo Evropske skupnosti vas moramo ponovno prositi za dovoljenje za njihovo uporabo. V imenu celotne ekipe vas prosimo, da potrdite nadaljnjo uporabo piškotkov. Več o tem...