Komplet Durex Orgasmic Night box Expand

Komplet Durex Orgasmic Night box

Durex Durex

D-213937

Novo

Kompletštirih izdelkov, ki bodo zagotovo njej skrajšali pot do orgazma in poskrbeli za še bolj vroče, nepozabne trenutke v dvoje.

Več podrobnosti

Rok dobave: 1 - 2 dni

26,91 €

Varna SSL povezava

Ob nakupu tega izdelka pridobite 5 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 5 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,25 €.

Dodajte še izdelke v vrednosti 70,00 € in si pridobite brezplačno dostavo (ni potrebno pri plačilu z bančnim nakazilom)!

Po raziskavah kar dve tretini žensk ne doživi orgazma med spolnim odnosom. Pri Durexu so izdelali gel in kondome, ki bodo marsikateri omogočili oz. skrajšali pot do orgazma. oboje jso združili v lepi darilni škatli poleg dodali še pero za nežno žgečkanje in stimulacijo, ter prevezo za oči, ki bo poskrbela da bodo občutja še intenzivnejša. 

darilni set vsebuje 12 kondomov Durex Intense Orgasmic, 1 stimulacijski gel, pero za žgečkljive dotike in prevezo za oči, ki bo poskrbela za še intenzivnejše občutke 

stimulacijski gel, ki okrepi spolno izkušnjo 80% žensk
zadostuje le nekaj kapljic, ki povzročijo intenzivneše občutenje 
vsebina: 10 ml (zadostuje za 20 nanosov)
sestava gela: Voda, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide

sestava kondomov lateks

kondomi so prevlečeni s posebnim gelom Desirex, ki povzroči prijeten občutek ščemenja, hlajenja in segrevanja.

Kanček gela pred spolnim odnosom ali med predigro nanesite na klitoris in ga nežno vmasirajte. V kratkem boste začutile nežne občutke hladnosti ter ščemenja, kar bo povečalo občutljivost ščegetavčka, ter vam pričaralo neverjetne občutke med samo predigro kot tudi spolnim odnosom.

 

 

Vsi izdelki Durex so narejeni po najvišjih mednarodnih standardih in so dermatološko preizkušeni. Na področju kondomov so vodilni, saj jih proizvajajo že 80 let.